aboutus

Bedrijfsprofiel

Commercieel het Toestellenco. van Anhuizhongke Duling, Ltd
Gevestigd in 2011, is het Commerciële Toestel Co.ltd van Anhui Zhongke Duling een high-tech onderneming die zich in het ontwerpen, productie en marketing van laboratorium & biomedisch opslagmateriaal, koude ruimte, koud-ketting specialiseerde
de logistiek, de tankvan LN2 en het laboratoriuminstrument, Ultrasone bewerker, Zuivere watermachine en centrifugeren.
Mether met Veiligheid, Beroep, milieubescherming

Anhui Zhongke Duling Commercieel Toestellenco., Ltd, een high-tech onderneming die in het ontwerpen, productie en marketing van laboratory& medische ijskasten en diepvriezers, zoals apotheekijskasten, ultra lage temperatuurdiepvriezers specicalized, diepvriezers, walk-in koude ruimte is, paste commerciële diepvriezers en koude kettingsmateriaal aan.

Wij streven het concept van „voor een gezonde wereld, voor een gezonde toekomst“ met de sterke technische ondersteuning van R&D-team na. Wij produceren ecologisch frendly producten voor high-end merken technische gebieden zoals onderzoek insitites, de ziekenhuizen, laborartories, commercieel verkoopt met dedicataion in het klein om een groene brug voor gezondheid van het mensdom en de wereld te bouwen.

Wij hadden botained vooruit ISO 13485, ISO 9001, ISO14001, ISO45001-certificaat voor bedrijfbeheer, Ce, MDR voor het prodcutsysteem voor kwaliteitscontrole, staking aan de internationale onderneming met het kwaliteitsbewakingsdoel van oppasser, voortdurende verbetering en controleerbaar risico.

Werkt eerlijk, zich concentreert op kwaliteit en levend de wet na ons basisprincipe. Wij pogen voor de maatschappij en voor een beter milieu te dienen met ecologisch het produceren van producten en het aanbieden van beste klantenservice.

 

DE WGO IS WIJ?

 

Zhongke Duling is een High-tech die fabrikant sinds 2011 wordt gevestigd, verstrekt opslag en vervoersproducten en oplossingen voor biologisch monsterbanken, bloedveiligheid, vaccinveiligheid, medische uitrustingen en reagensveiligheid van -196 ℃ aan 8 ℃ als volledige koude kettingsleverancier. Wij concentreren ons op het professionalisme en stabiliteit die van het product, wordt de ontworpen om klanten van een efficiënt en energy-saving product te voorzien.

WAT WIJ DOEN?
 
Als leverancier en fabrikant van de biologische veiligheidsoplossing, heeft Zhongke Duling altijd concentratie aan het globale pandemic evenals virus en vaccinonderzoek betaald. Wij leveren producten en oplossingen om de internationale binnenlandse markt, aan laboratoria, de ziekenhuizen, CDC, universiteiten, bedrijven en medische instellingen rond de wereld te steunen.
 
WAAROM KIES PROFESSIONELE MEDISCHE IJSKASTEN MAAR NIET HUISHOUDENstijl?
De temperatuur in een huishoudenijskast schommelt en de temperatuuruniformiteit in het kabinet is niet goed genoeg, wat gemakkelijk tot steekproef bevriezen of schade kan leiden veroorzaakt door verhoging of in temperaturen vermindert. De opslag van steekproeven zoals reagentia, vaccins, en medische drugs vereist een constante temperatuur om ervoor te zorgen dat zij niet verslechteren.
 
ONGEVEER LEVERTIJD
Gewoonlijk, is de productietijd voor bulkorders 30-45 dagen. Voor sleeporden, hebben wij kleine hoeveelheden van onze regelmatige producten in voorraad, zodat is de algemene levertijd voor regelmatige configuratieproducten 7-15 dagen. Voor aangepaste OEM producten, hangt de levertijd van de koper-specifieke eisen voor het product af.
 
ONGEVEER BETALING
Over het algemeen, volledige betaling vóór verzending.
 
ONGEVEER PRODUCTgarantie
1 jaargarantie voor de uitvoerige machine en 3 jaar voor de compressor. Als de klanten extra garantie nodig hebben, verlenen wij de diensten gelijkend op appelcare+ extra garantie.
 
ONGEVEER NAVERKOOP
Wij hebben een hoogst gekwalificeerd naverkoopteam, met inbegrip van naverkoopklantenservice en naverkoopingenieurs. Daarnaast verstrekken wij regelmatige online en off-line product opleiding en onderhoud opleiding. Voorzie u van sterke technische ondersteuning.
 

 

 

Geschiedenis

Opgericht in 2011, streeft het bedrijf nog voor een „gezonde wereld, een gezonde toekomst“

 

Anhui Zhongke Duling het Commerciële Toestel Co.Itd een high-tech onderneming die in het ontwerpen, productie en marketing van laboratorium & medicalrefrigerators en diepvriezers, zoals apotheekijskasten, ultra lage temperatuurdiepvriezers specialiseerde, diepvriezers, koude ruimte is zich, paste commerciële diepvriezers en koude kettingsmateriaal aan.

 

Wij streven het concept van „voor een gezonde wereld, voor een gezonde toekomst“ met de sterke technische ondersteuning van R&D-team na. Wij produceren milieuvriendelijke producten voor high-end merk technische gebieden zoals onderzoekinstituten, de ziekenhuizen, laboratoria, commercieel verkoopt met de toewijding in het klein om een groene brug voor gezondheid van het mensdom en de wereld te bouwen.

 

Wij hadden de nationale & internationale certificatie van ISO1 3485, ISO9001, ISO14001, staking vooruit aan de internationale prima onderneming met het kwaliteitsbewakingsdoel van oppasser, voortdurende verbetering en controleerbaar risico verkregen.

Werkt eerlijk, zich concentreert op kwaliteit en levend de wet na ons basisprincipe. Wij pogen voor de maatschappij en voor een beter milieu te dienen met ecologisch het produceren van producten en het aanbieden van beste klantenservice.

Dienst

Onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van lage temperatuur en koelingsmateriaal; De invoer en de uitvoerzaken van allerlei goederen en technologieën (behalve die beperkt en belemmerd door de staat); Ontwikkeling, productie, verkoop en de dienst van microcomputer droge infusie die en het verwarmen apparaten en zijn voeding ontdooien; Technische overleg en de dienst; Verkoop van eerste klassenmedische apparaten, verkoop en de technische diensten van mechanische en elektroproducten, onderhoud van mechanisch en elektromateriaal en refriger ationmateriaal, de installatie technische diensten, de installatie technische diensten van koude opslagprojecten;

Medische wetenschap en technologie, biotechnologie, informatietechnologie, computersoftware en hardwaretechnologische ontwikkeling, technisch overleg, de technische diensten, technologieoverdracht, de techniek van het computernetwerk, ontwikkeling, productie, verkoop en de diensten van instrumenten en meters, verkoop van klassen ll medische apparaten, plastic producten, laboratoriummateriaal; Productie en marketing van maskers, beschermende kleding, de kanonnen van de voorhoofdtemperatuur, isolatiekleren, beschermende brillen en desinfectieproducten (behalve gevaarlijke goederen); Gezondheidsbeheer het raadplegen

(vooral implicerend vergunning gegeven projecten zijn vergunning gegeven om te werken). (Voor projecten onderworpen aan goedkeuring volgens wet, kunnen de zakelijke activiteiten slechts na goedkeuring door bevoegde diensten worden uitgevoerd)

 

Ons Team

Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.

.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mrs. Jessie
Tel. : 86-18160884395
Resterend aantal tekens(20/3000)